Designerforum nærmer sig – VIP billetsalg er startet

Designerforum første weekend i oktober
Et af de største og ældste regelmæssige lagersalg eller outlets nærmer sig. Nemlig Designerforum som forgår i Forum på Frederiksberg. Det er nemlig i weekenden fra 30. september til 2. oktober 2011 at det foregår.

VIP-billetter kan købes online
Hvis man ønsker at være blandt første til at se de gode tilbud, så har man mulighed for, at købe en VIP-billet til at komme ind til Designerforum fredag aften mellem kl. 17 og 20.  Prisen for at deltage fredag aften er 220 kr. i modsætning til de 65 kr. det koster resten af weekenden. Men så får man også en stofpose med billetten. VIP-billeter kan kun købes online, og der vil være begrænset antal.

Designerforum er fedt!
Jeg har selv været til Designerforum en del gange, og en stor del af mit tøj er købt der. Udvalget med de 180 stande i to etager er enormt, og jeg synes, at slogate “Spar 40-80% på kollektionsprøver og restpartier fra top brands!” holder.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kender du til udsalg og outlets på nettet?

Snyd ikke dig selv for nedsættelser op til 70%: