Alternativer til kabel-TV fra Yousee eller Stofa

Du behøver ikke blive ved med at bruge mange penge på Yousee ofg Stofa. Der er andre billigere muligheder!

Alternativer til at se TV til TV-pakkerne fra Yousee eller Stofa.
Alternativer til at se TV til TV-pakkerne fra Yousee eller Stofa.

Rigtig mange mennesker i Danmark ser TV gennem kabel-TV. Og de fleste får leveret deres kabel-TV gennem de to firmaer Yousee og Stofa. Det skyldes dels, at Yousee tidligere var TDC-kabel-TV som havde monopol på kabel-TV. Dels skyldes det, at Yousee og Stofa har været gode til at overtage fællesantenneforeninger.

Findes der alternativer til Yousee og Stofa?
Ja absolut. Der findes faktisk en del flere muligheder end de fleste forestiller sig – se med nedenfor hvad du kan gøre.

Undersøg om du kan opsige din nuværende aftale med Yousee eller Stofa
Inden du i det hele taget går videre til at undersøge mulige alternativer til kabel-TV-udbyderene Yousee eller Stofa, så tjek om du kan opsige dit nuværende abonnement. I rigtig mange boligforeninger eller ejerforeninger er du nemlig tvunget til at betale for den fælles TV-pakke.

Alternativerne er:

1. Stream alt tv over nettet

Dette kræver at du har en netforbindelse med wi-fi. Det nemmeste er selvfølgelig blot at tv på din computer, tablet eller smartphone. Du bruger blot DR’s app, TV2 Play’s app, Netflix’s app, HBO’s app osv. Men vil du have det op på dit tv, så kan du bruge dette:

Brug Apple TV til at streame på dit tv:

Apple TV er den fedeste måde at streame til dit tv på. Du kan installere en masse apps hvorigennem du kan streame til dit tv. På den måde bliver dit tv til et virkeligt smart-tv. Der følger en lækker fjernbetjening med.

Køb Apple-TV på nettet her

Brug Google Chrome til at streame på dit tv:

Googles Chromecast er noget billigere end Apple TV. Her skal du bruge en smartphone eller Computer til at streame på dit tv. En lidt mere nørdet løsning end Apple TV.

Køb Chromcast på nettet her

2. Se tv gennem antenne og vælg kanaler hos Boxer

Det specielle ved Boxer er også (ud over at du ikke behøver at have kabel-tv), at du selv kan vælge hvilke tv-kanaler du vil have. Du kan enten betale pr. kanal eller vælge nogle faste pakker. Og DR’s Kanaler DR1, DR2 og DR Ramasjang samt nabolandskanalerne ZDF, SVT1 og NRK1 følger gratis med.

Gå til boxer for at se mere og bestille (Vælg menupunktet “TV & Streaming”)

2. Se gratis DR's kanaler gennem stueantenne

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kender du til udsalg og outlets på nettet?

Snyd ikke dig selv for nedsættelser op til 70%: