Se gratis DR-tv uden kabel-tv men med stueantenne (DR1, DR2, DR3, DRK, Ramasjang, Ultra)

Se DR-tv uden kabel-tv gratis med en stueantenne

Kan du nøjes med med at se DR-tv? Så kan du faktisk se tv helt gratis. Og du kan endda se 6 kanaler – nemlig DR1, DR2, DR3, DRK, Ramasjang, Ultra. Du behøver ikke at have kabel-tv. Det eneste du behøver er en stueantenne til ca. 150 kr.

Efter overgangen til det digitale signal er der mange der tror, at man skal have kabel-tv, parabolantenne eller andet for at kunne se DR’s kanaler. men det er faktisk ikke rigtigt. DR udsender stadig ukodede signaler ud i æteren som enhver med en digital modtager kan kan se.

Sådan ser du gratis DR-tv med stueantenne
1. Køb en stueantenne hos en tv-forhandler.
2. Tjek at dit tv ikke er analogt men digitalt. Hvis det er købt efter 2009 så er det digitalt. Hvis det er ældre, så skal du have en boks til at omforme signalet fra analogt til digitalt.
3. Tilslut stueantennen til dit tv (det kan være den skal flyttes lidt rundt for at finde det bedste signal. I vinduer i retning mod en sender er allerbedst).
4. Nye tv finder selv de 6 kanaler. Hvis ikke, så må man sætte tv’et til automatisk at søge og gemme de kanler det finder.

Hvis du savner flere kanaler
Mange vil nok hurtigt komme til at savne tv2 med denne løsning. Hvis det er tilfældet, så kan du med ovenstående setup tilføje et Boxer tv-modul med et Boxer-kort og få tv2 for 49,- kr. om måneden (Kræver at tv er fra efter 2011 – ellers skal du købe en kasse af Boxer). Hos Boxer kan du også købe mindre eller større tv-pakker og endda vælge en løsning hvor du selv vælger kanalerne.
Læs mere om Boxer TV og tilmeld dig her

Sammenligning af tv-pakker
Se i vores oversigt hvilke muligheder der for at få tv-pakker

Andre muligheder for at se tv
Se vores store guide til hvilke muligheder der er for at se tv

PS: Helt gratis er det selvfølgelig ikke, da du stadig skal betale licens.

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.