Byttemarked på Rådhuspladsen

Byttemarked er et nyt fænomen, hvor man dukker op med tøj og sko som man ikke længere bruger. Man kan så bytte med andre der har medbragt deres tøj og sko, og alle kan forhåbentlig gå gladere hjem derfra.

Byttemarked på Rådhuspladsen i København
Den 8-9. december 2014 kl. 14-20 er der byttemarked på Rådhuspladsen i København. Her er en beskrivelse af dette byttemarked:

 

GIV HVAD DU HAR – TAG HVAD DU KAN BRUGE

Kom til byttemarked på Rådhuspladsen i København under ’Green Capital Days’ 8.-9. december, kl. 14.00 – 20.00, når Københavns borgere, Sharing Copenhagen, Det Runde Bord, Stop Spild af Mad og Grønt Blod fejrer, at København er Europas Grønne Hovedstad i 2014.

Vi samles i et stort opvarmet cirkustelt med musik, bålhygge og gratis suppe at varme sig på. Vi bytter på livet løs og samler også cykler og mobiltelefoner ind til hjemløse og asylansøgere. Du kan også købe økologiske juletræer, hvor overskuddet går til rejsestipendier til studerende.

Kom og vær med til at sprede glæden ved at dele, bytte og give dine gode, aflagte sager, samtidig med at du måske selv kan være heldig at få nogle genbrugsskatte med hjem – gratis! Byt en julegave fra sidste år, som du alligevel aldrig fik brugt, eller find årets julegaver på byttemarkedet.

Få en hyggelig dag, spar penge og hjælp miljøet!

HVORDAN BYTTER MAN?
1. Medbring ting og tøj i god stand (dog ikke store ting som møbler og TV)
2. Fordel efter kategorier på bordene f.eks legetøj, bøger og sko
3. Gå på opdagelse og tag, hvad du kan bruge

 

 

1 kommentar til “Byttemarked på Rådhuspladsen”

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kender du til udsalg og outlets på nettet?

Snyd ikke dig selv for nedsættelser op til 70%: